A Geoscope olyan szoftver, amely lehetővé teszi a munkaterületről és a környezetből származó adatok valós idejű kezelését.

Olyan döntéshozatali segédeszközről van szó, amely lehetővé teszi a geotechnikai, környezeti és a szerkezetben rejlő kockázatok előrejelzését és kezelését, lehetővé téve a különböző forrásokból származó és többféle formátumú adatok integrálását – különösen a harmadik féltől származó szolgáltatásoktól.

Az építkezéseket és a környezetet érintő valós idejű adatkezelés

A Geoscope minden általunk kezelt projekt információs központja.

Adatkezelését megbízóink ágazatspecifikus igényeihez igazítjuk.

A platform különösen jól alkalmazható olyan projekteknél, ahol különböző típusú adatokat konszolidálnak elemzés céljából.

Bármi legyen is a szervezete vagy a munkaterülete mérete, a Geoscope egy méretezhető megoldás, amely követi webhelyeinek és tevékenységeinek bővülését.

Az évente végrehajtott több mint 200 telepítés a 100 adatpont alatti adatponttól a napi egymilliónál is több adatig terjed.

Minden adat feldolgozása megbízható riasztások és használatra kész információ biztosítása érdekében történik.

Fő jellemzők

  • Valós idejű adatfeldolgozás
    A Geoscope egy nagy teljesítményű és sokoldalú adattömörítő modul segítségével valós idejű monitoring adatokat dolgoz fel. A Geoscope bármilyen típusú adatot integrál (automatikus érzékelők, kézi leolvasások, környezeti műszerek, mérőállomások stb.), és fejlett adatelemzést és megjelenítést biztosít egyszerű vagy összetett szerkezetekhez.
  • Harmadik felektől származó információk dinamikus integrálása
    Az adatok integrálásának lehetőségével – függetlenül azok forrásától vagy formátumától – a Geoscope képes a harmadik felek által telepített meglévő monitoring rendszerek adatait egyetlen igazságforrásban kezelni: alagútfúró gép, vágathajtó gép, előrehaladás az építkezésen, fotók, ellenőrzések, jelentések, CCTV stb.
  • Messzemenő adatközi riasztáskezelés
    Fejlett automatikus riasztási rendszerek konfigurálhatók, amelyek valós idejű riasztásokat tesznek lehetővé a projekt kritikus paramétereinek szoros nyomon követése érdekében.
  • Speciális interfészek
    Minden felhasználó sajátos információs igényekkel és szükségletekkel rendelkezik. A közös funkciók minden felhasználó számára elérhetővé válnak, míg az egyedi interfészek az egyes felhasználók igényei szerint konfigurálhatók annak érdekében, hogy a legmegfelelőbb információkat biztosíthassuk számukra.”
  • Animációs kontúrvonalak és 3D elmozdulások
    A Geoscope áttekinthető és felhasználóbarát felületet biztosít a geotechnikai és szerkezeti jelenségek könnyebb értelmezéséhez.
  • Felhőalapú, asztali és mobil megoldások
    A klasszikus asztali konfiguráció mellett a Geoscope mobil verziója bárhol, bármikor elérhetővé teszi a megbízóink számára a megfelelő adatokat okostelefonon vagy táblagépen.

Felhasználási esetek

A Geoscope egy nyílt adat-információs rendszer az építőmérnöki műszaki kockázatkezeléshez minden olyan projekt és létesítmény számára, amely geotechnikai, szerkezetekkel vagy a környezettel kapcsolatos kockázatkezeléssel foglalkozik.

Töltse le a Geoscope megoldás adatlapját