A Cyclops bevált geodéziai megoldást kínál a szerkezetek és felületek folyamatos, automatizált 3D-s monitorozására:

  • Távoli 3D mozgásmĂ©rĂ©st biztosĂ­t szubmillimĂ©teres pontossággal
  • LehetĹ‘vĂ© teszi a teodolitok csoportosĂ­tását globálisan instabil környezetben is a garantált nĂ©vleges pontosság biztosĂ­tása Ă©rdekĂ©ben

A Cyclops a világ vezető automatizált topográfiai mérési módszere a végrehajtott projekteket és az eredmények minőségét tekintve.

 

Cyclops, automatizált topográfia

Cyclops rendszerünk képes vezérelni a legújabb robotteodolitokat, hogy távolról, három dimenzióban és/vagy a felületre merőlegesen, szubmilliméteres pontossággal figyelje a mozgásokat.

Alkalmazásaink magukban foglalják a teodolitok csoportosításának lehetőségét a nagyobb felületek lefedése és a kívánt pontossági szint biztosítása érdekében.

Tapasztalatunk és az adatminőségre való folyamatos törekvésünk lehetővé teszi számunkra, hogy kiemelkedő szintű megbízhatóságot és pontosságot érjünk el; gyakran kapunk megbízást harmadik fél létesítmények helyreállítására.

Cyclops SIXENSE
la solution CYCLOPS par SIXENSE pour les tunnels

Cyclops és alkalmazásai

Bármely olyan projekt vagy szerkezet, amely abszolút alakváltozással (3 dimenziós monitoring) vagy relatív alakváltozással (távolsági monitoring, differenciális ülepedés, dőlés stb.) érintett:

  • Szerkezeti Ă©s/vagy helyszĂ­ni deformáciĂł vagy mozgás: Ă©pĂĽletek, hidak, gátak, földcsuszamlások, bányák stb.
  • AlagĂşt konvergencia

Működési elv

schéma de fonctionnement du CYCLOPS de SIXENSE
Cyclops SIXENSE

A Cyclops megoldás a következőket nyújtja:

  • Megoldás számos kĂĽlönbözĹ‘ helyzetre Ă©s alkalmazásra: önállĂł vagy hálĂłzatba kapcsolt rendszer, prizmával vagy anĂ©lkĂĽl, fix vagy mobil, a hatászĂłnán belĂĽlre telepĂ­tett, de azon kĂ­vĂĽl hivatkozott rendszer
  • MillimĂ©ter alatti pontosság
  • A komplex ellenĹ‘rzĂ©si programok fázisaihoz igazodni kĂ©pes rendszer

Töltse le a Cyclops megoldások adatlapját